Jämför mobilabonnemang – så gör du

13 dec

Alla som har en telefon vet antagligen att man behöver ett mobilabonnemang; utan det går det inte att utnyttja telefonen till dess fulla potential. Till exempel får man ingen tillgång till internet (såvida det inte finns ett WiFi i närheten) … Läs mer »

Vanliga frågor och svar om mobila bredband

25 nov

Det finns både för- och nackdelar med mobila bredband. Till fördelarna hör att det är flexibelt och kan användas även utanför hemmet och till nackdelarna hör att det är långsammare än exempelvis fiber. Just vilka för- och nackdelar som finns … Läs mer »

Tre frågor om 5G – Från 5gBredband.nu

25 nov

I Sverige byggs 5G-nätet ut snabbt och allt fler mobiloperatörer erbjuder olika abonnemang som ger tillgång till detta nät. Vad skiljer det mot 4G och vilka fördelar finns? Här ges svar på vanliga frågor om 5G – med frågor och … Läs mer »

Om svenska mobilnät och operatörer

23 nov

Det finns bara ett fåtal svenska mobilnät samtidigt som det finns en mängd olika operatörer. Dom operatörerna som inte har något eget nät hyr in sig hos dom redan befintliga och det kan vara bra att känna till eftersom täckningen … Läs mer »

Följ Teknikhallen

24 jan

Att följa företag på social media, eller löpande få deras nyhetsbrev, är ett enkelt sätt att snabbt få erbjudanden och rabatter. Personer som gärna handlar via teknikhallen.se/ kan alltså med fördel följa denna E-Butik via deras kanaler. Detta både för … Läs mer »

OVPN är en svensk och säker VPN-tjänst

29 nov

OVPN är en svensk VPN-tjänst där ett stort fokus ligger på din anonymitet. Det är väldigt tydligt att tjänsten värnar sina användare då de inte sparar loggar överhuvudtaget. Det innebär att du inte lämnar efter dig något fotspår när du … Läs mer »

Stora fördelar med outsourcing

18 nov

Outsourcing innebär i korthet att ett företag lägger ut en del av dess verksamhet på andra företag. Det finns exempelvis flera fördelar med outsourcing av delar kundtjänst, försäljning eller besöksbokning. Alla gör vad de är bäst på Ett företag bör … Läs mer »