Följ Teknikhallen

24 jan

Att följa företag på social media, eller löpande få deras nyhetsbrev, är ett enkelt sätt att snabbt få erbjudanden och rabatter. Personer som gärna handlar via teknikhallen.se/ kan alltså med fördel följa denna E-Butik via deras kanaler. Detta både för att få rabatter och nyheter kring nya produkter. Dessa alternativ finns:

 • Nyhetsbrev
  Önskas nyhetsbrev via mail? Gå till Teknikhallen.se och scrolla längst ner på sidan. I footern finns en ruta där anmälan till nyhetsbrev kan ske. En bekräftelse kommer att skickas ut och därefter regelbundna nyhetsbrev. En fördel med nyhetsbrev, mot exempelvis social media, är att dessa kan innehålla mer information, fler länkar och även lättare kan sparas för att läsas vid ett senare tillfälle.
 • Facebook
  Inom social media är Teknikhallen största på Facebook. I början av 2022 hade ca 150 följare och nya inlägg lades upp någon gång per månad. Utifrån antalet interaktioner (likes, kommentarer osv) är Facebook inte deras primära marknadsföringskanal. En fördel med Facebook är att det är mycket enkelt att se kontaktuppgifter, adress, länkar till kategorier och annan information om företaget. Dessutom är det smidigt att få upp erbjudanden och nyheter i flödet.
 • Instagram
  Mobilskydd är inte enbart funktionella produkter som skyddar mobilen från stötar och revor samt som kan användas för att ha med sig bank- och kreditkort. För många är det även en stor estetisk fråga. Att ha ett snyggt skal, att kunna byta skal och ha flera skal hemma är för dem en självklarhet. När estetik väger tungt kan Instagram vara en väg till inspiration och idéer. Den som följer Teknikhallen på Instagram kommer att se snygga produktbilder samt reklam för reor och liknande.
 • Hemsidan
  Hemsidan är företaget primära väg till försäljning. Här finns information om alla produkter, kategorier, köpvillkor med mera. Den som är intresserad av att köpa från butiken kan följa dem på social media och nyhetsbrev men även läsa om dem via dess hemsida.

Om Teknikhallen

Teknikhallen är en E-butik vars historia började 2013 och som idag är en av Sveriges största E-butiker inom sitt segment. Deras utbud består primärt av mobilskydd, mobiltillbehör samt skydd och tillbehör till surfplattor. Exempelvis finns laddare, hörlurar och mängder av olika skydd. Inom utbudet finns även en del produkter inom Hem och Hälsa.