Plugin för ATS Cargo WooCommerce

21 nov

För att ett företag och en verksamhet ska gå ihop och fungera på bästa möjliga sätt är det viktigt att alla bitar faller på plats. En av de viktigaste bitarna är just logistik och hantering, framförallt för företag som sysslar med ordrar och leveranser i någon form. ATS Cargo WooCommerse är en riktigt smart integrationslösning för hantering av logistikflöde!

Genom att integrera företagets WooCommerce shop med ATS Cargo kan samtliga beställningar, ordrar och leveranser hanteras direkt via en nätplattform vid namn Unifaun. Integrationen sker vi ett plugin, som i sin tur hanterar överföringen av alla data automatiskt direkt till plattformen. På så sätt slipper ni föra över alla kunduppgifter, fraktinformation och liknande manuellt. Så fort en order eller en beställning läggs in i er webbshop ser pluginet till att samtliga uppgifter läggs in i er plattform online. Efter att en order har lagts kan pluginet också skapa tillhörande fraktsedlar i Unifaun utan att ni själva ens behöver se över ordern eller lägga till något.

Automatisk hantering av logistikflöde – allt enligt era önskemål

Det bästa med pluginet är att ni som företag har möjlighet att bestämma precis hur ni vill att det ska hantera överföringen av data. Det vill säga, ni kan själva avgöra om ni önskar att pluginet automatiskt för över alla data och information så fort ny information läggs till i webbshoppen, eller om ni föredrar att själva hantera vissa delar manuellt.

Det del av ert logistikflöde som ni överlåter till pluginet hanteras alltid automatiskt så fort det finns något att kolla över. Vid behov har ni sen alltid färdiga fraktsedlar att ta del av, vilket pluginet då också sköter dirket i Unifaun. Den manuella biten sköter ni som ni själva vill – hanteringen av logistikflödet kan alltid justeras!

Fördelar med pluginet och integrationen

Oavsett hur ni väljer att låta pluginet hantera er data kan vi lova er att integrationen mellan ATS Cargo och er WooCommerce shop verkligen kan underlätta för er verksamhet. Att sköta logistiken i ett företag och hålla koll på att allt går rätt till är inte alltid helt enkelt, speciellt inte om det också handlar om att man ska blanda in kunder och deras önskemål.

Med hjälp av pluginet till er WooCommerce kan ni själva se på hur allt sköts smidigt och enkelt via den automatiska manövreringen utan att ni behöver lägga er i. Några av de fördelar som kommer med integrationen är att:

  • Ni sparar tid, energi och pengar på arbetskraft
  • Ni minskar risken för att data hanteras på ett felaktigt sett
  • Automatisk överföring av data så fort information läggs in i er webbshop
  • Fraktsedlar i Unifaun tillhörande varje order
  • Ni väljer vad som ska hanteras manuellt kontra av pluginet
  • Pluginet är godkänt av Wordspress.org