OVPN är en svensk och säker VPN-tjänst

29 nov

OVPN är en svensk VPN-tjänst där ett stort fokus ligger på din anonymitet. Det är väldigt tydligt att tjänsten värnar sina användare då de inte sparar loggar överhuvudtaget. Det innebär att du inte lämnar efter dig något fotspår när du surfar via deras VPN-tunnlar.

Som om inte detta vore nog kan du även köpa en tjänst som gör att din trafik tunnlas genom två separata datahallar. Tjänsten ifråga kallas Multihop. Detta innebär att trafiken krypteras en andra gång innan den skickas vidare till målservern. Vad detta betyder för dig är att din anonymitet blir än större. Du kan alltså känna dig trygg med att din integritet värnas när du använder dig av denna VPN-tjänst.

Vi kommer beskriva tjänsten mer i detalj nedan. Vad vi redan nu kan avslöja är dock att det är ett väldigt bra alternativ till sina konkurrenter. Tjänsten är bra, snabb och har en väldigt hög nivå av transparens. Dessutom är säkerheten hög och tjänsten är dessutom på svenska. Detta är inte minst viktigt för dig som vill kunna få tillgång till de streamingtjänster som också är svenska. Med det sagt går det precis lika bra att få åtkomst till den amerikanska versionen av Netflix och dylikt.

Fördelarna med att använda VPN-tjänsten OVPN

Det finns många fördelar med att använda OVPN om du vill kunna nyttja en VPN-tjänst. Det finns som bekant många olika skäl till att du kan vilja göra detta. Kanske behöver du använda tjänsten i ditt arbete, eller så vill du göra det privat av helt andra anledningar. Oavsett vilket kan vi alltså varmt rekommendera denna VPN-tjänst!

De främsta fördelarna med att använda den är att den är:

  • Snabb
  • Billig
  • Helt och hållet på svenska

Dessutom erbjuder företaget bakom tjänsten flera betalningsalternativ. De har också en kundtjänst som snabbt och smidig betjänar dig. Dessutom är såklart kundtjänsten svenskspråkig vilket såklart är ett stort plus. För även om du känner dig trygg med att kommunicera på engelska kan det lätt bli lite svårare när det är många facktermer och liknande i omlopp.

Så besök OVPN och läs mer om tjänsten nu!